About us

een moeder & dochter project

PRETTY PEARLS is een nieuwe sieraden collectie die ontstaan is vanuit een samenwerking tussen PROUD PEARLS® ontwerpster Hannelore en haar jongste dochter.

Hannelore: “Mijn dochter leert mij elke dag opnieuw anders te kijken naar de wereld om ons heen. Haar generatie is de toekomst en we leren veel van elkaar. Ze inspireert mij door haar kijk op de wereld en ze weet heel goed wat ze wil. We hebben deze nieuwe sieraden samen, stap voor stap ontworpen, met de bedoeling een betaalbare trendy collectie te maken die aansluit bij een jonge generatie. Mijn dochter bepaalt het ontwerp van elk sieraad en de presentatie daarvan op de website, en ze is verantwoordelijk voor TikTok en Instagram. Hannelore maakt de sieraden in haar eigen studio en helpt met de fotografie en het beheren van de webshop”.

Uiteraard zijn parels niet uit het oog verloren en deze zie je dan ook terug in de ontwerpen, kortom: een prachtige collectie voor een nieuwe generatie parelliefhebbers!

SHOP NOW

Kleine Pareltjes
69.00
Parels
79.00
Klassieke Parelketting
139.00

PROUD TO WEAR PEARLS

meet pearl-lovers worldwide

follow us → add #weloveprettypearls to your posts and we will feature you on our social media, we are looking forward to hearing from you!

Contact

E-mail:
info@proudpearls.nl

WhatsApp & telefoon:
+31636357063

Hoofdkantoor & Atelier:
Het Hooge Land
4213DB Gorinchem
The Netherlands